Drømmer du om en lettstelt selveierleilighet med sentral beliggenhet på Nesttun?

I Apeltunvegen får du oppfylt drømmen om et morderne og praktisk hjem for deg og dine. En prosjektert bolig åpner muligheten for individuell tilpasning for at du kan gi din nye bolig det uttrykket du selv ønsker. Samtidig vil du med ny bolig få både lav dokumentavgift og lave vedlikeholdskostnader som vil frigjøre tid til alt du egentlig ønsker å bruke fritiden din på.

I april starter salget av 40 lekre selveierleiligheter i Apeltunvegen 2A. Leilighetene vil få varierte planløsninger med 1-3 soverom og ha størrelse mellom 44 m² og 143 m². Flere av leilighetene vil få to bad, gjestetoalett og walk-in-closet.

Felles for alle leilighetene er at de har flotte planløsninger som sikrer gode innredningmuligheter. Leilighetene er romslige med gode og moderne kvaliteter. Alle leilighetene har privat uteplass og i tillegg disponerer sameiet en stor felles takterrasse. Det er en felles leilighet som sameiet disponerer sammen. I byggets underetasje er det felles garasjeanlegg og det vil være muligheter for å kjøpe fast garasjeplass. Priser fra kr. 2.700.000 – 13.000.000,

Fra Apeltunvegen er du en kort gåtur unna Nesttun sentrum hvor du finner alt du trenger. Nesttun sentrum kan by på, slik som café og restauranter, klesbutikker, matvarebutikker, vinmonopol, apotek, tannleger, legekontor og mer. Det er også en hyggelig gågate gjennom sentrum. Det er kort avstand til Bybanen som raskt kan frakte deg til f.eks. Flesland, Bergen Sentrum og Laguneparken.

Alt i alt, her er det leiligheter som vil falle i smak hos de aller fleste!Registrer din interesse idag!.

Registrer din interesse

    apeltunvegen

    kontakt
    megler

    I Apeltunvegen får du oppfylt drømmen om et morderne og praktisk hjem for deg og dine. En prosjektert bolig åpner muligheten for individuell tilpasning for at du kan gi din nye bolig det uttrykket du selv ønsker.