BELIGGENHET

Eiendommen ligger i landlige og naturskjønne omgivelser med strålende sol- og utsiktforhold. Et rolig og idyllisk område med kort avstand til de fleste servicefasiliteter.

Den daglige handelen gjøres enten på Spar Valle eller Kiwi Nesttun med spar Valle bare 700m unna og Nesttun sentrum 10 minutter unna med bil. Nesttun sentrum byr på mange gode servicetilbud og er et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handels- og servicesteder.

Dette nydelige naturområdet byr også på mange uteaktiviteter og turmuligheter. Vardefjellet er rett i nærheten og er en flott topptur med storslagen utsikt i mange retninger. Smøråsfjellet og alle dens turstier ligger også i umiddelbar nærhet med flotte opplyste langrennsløyper om vinterstid bare 15 min kjøring unna.

Kalandsvatnet ligger rett utenfor med et rikt planteog dyreliv som gir et flott kulturlandskap med aktiviteter for hele familien. Her kan en både bade, fiske og kjøre båt. Rundt Kalandsvatnet kan en også anbefale flere sykkelturer evt via Titlestad, Skjold og tilbake.

For den treningsglade er treningsalternativene mange. Bare en kort buss tur unna ligger SATS, EVO, Smøråsbanen, og Nesttun idrettsplass. Bussholdeplassen ligger rett oppe i gaten med ruter til alle steder en måtte ønske.